Ketunpolun Cerys.



Jag hade tänkt posta foton på min kommande valp först, men eftersom detta inte är en fotoblogg, så målade jag henne instället. :) Så ser hon ut, Cerys.

Jag önskar att jag kunde åka och hämta henne nu på momangen.

På tal om det - jag vet inte om jag ska behålla hennes riktiga namn (Cerys) eller byta det till Freya som jag hade planerat från början. Nu sade mamma till valpkursledaren att hon heter Freya, men det går säkert att ändra. Haha.
Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Nene

Det beror på hur man uttalar Cerys, med S-ljud, eller K? Fast jag gillar nog Freya lite mer tror jag ;) Fint målat också!

2009-06-12 @ 22:08:43
URL: http://ireneandersson.webblogg.se/
Postat av: Hanne

Det stavas momangen, gulle du. Viftar sitt grammatik-nazi pekfinger.



Jag har en förkärlek för Cerys. Det låter så fint. (': Dock ska du ju välja det som du tycker att du kan leva med de kommande åren.



Angående målningen så är ansiktet på hunden riktigt fint. Det verkar vara en söt valp. I ärlighetens namn ser det dock lite ut som om du lagt ner mer möda på själva huvudet än resten av målningen. För en god komposition krävs det att man sätter ner en likvärdig mängd tid på alla delar av bilden. Patience is a virtue, för att ta till en klyscha. I övrigt så gillar jag fortfarande att du använder akvarell i bakgrunden. För visst är det akvarell? Puss

2009-06-13 @ 10:10:44
Postat av: Noémi

Vad söt! :) Freya tycker jag skulle vara jättefint.

2009-06-16 @ 10:21:42
URL: http://canillion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0